Додаток ОСНОВНІ ЗАПОВІДІ ІСУСА ХРИСТА
ГОЛОВНА ЗАПОВІДЬ ІСУСА ХРИСТА: «Не протився злому» (від Матфея 5:39).
1. Кого треба любити?
«Ви чули, що сказано: люби ближнього твої й ненавидь ворога твого. А я говорю вам: любите ворогів ваших, благословляйте, що проклинають вас, благотворите, що ненавидять вас, і молитеся за ображаючих вас і тих, що женуть вас,» (від Матфея 5: 43-44).
2. Кого треба ненавидіти?
«...якщо хто приходить до Мене й не зненавидить батька свого й матері, і дружин і дітей, і братів і сестер, а притім і самого життя своєї, той не може бути Моїм учнем» (від Луки 14:26).
3. Мети Христа
«Не думайте, що Я прийшов принести мир на землю; не мир прийшов Я принести, але меч, тому що Я прийшов розділити людини з батьком його, і дочка з матір'ю її, і невістку зі свекрухою її. І вороги людині - домашні його» (від Матфея 10:34).
« чиДумаєте ви, що Я прийшов дати мир землі? Ні, говорю вам, але поділ; тому що відтепер п'ятеро в одному будинку стануть розділятися, троє проти двох, і двоє проти трьох: батько буде проти сина, і син проти батька; мати проти дочки, і дочка проти матері; свекруха проти невістки своєї, і невістка проти свекрухи своєї» (від Луки 12:51).
4. Створення покірних, терплячих, смиренних і безвладних рабів
«Ви чули, що сказано: око за око й зуб за зуб. А я говорю вам: не протився злому. Але хто вдарить тебе в праву щоку твою, зверни до нього й іншу, і хто захоче взяти в тебе сорочку, віддай йому й верхньому одягу» (від Матфея 5: 38-40).
«Усяка влада від бога». «На все воля божа».
Християнських наставників називають пастирями. Пастир - це пастух, що пасе паству. Паства - це череда людиноподібних особин. Сама череда складається з агнців божих. Агнець - це баран.
5. Пропаганда слабоумства, слабовілля, інтелектуальної й духовної деградації. «Блаженні ЗЛИДЕННІ ДУХОМ, тому що їм належить царство небесне» (від Матфея 5:3).
6. Знищення кращих і просування покидьків і покидьків суспільства наверх
«Так будуть останні першими й перші останніми» (від Матфея 20:16). Продовжувачі справи християн - банда комуністів, виразила неї в принципі: «Хто був нічим, той стане всім».
7. Лов і руйнування дурних і довірливих душ.
«Люблячий душу свою погубить її; а що ненавидить душу свою у світі сем збереже неї в життя вічну» (від Іоанна 12:25).
«Тоді Ісус сказав учням Своїм: якщо хто хоче йти за Мною, отвергнись себе, і візьми хрест свій, і випливай за Мною, тому що хто хоче душу свою зберегти, той втратить її, а хто втратить душу свою заради Мене, той знайде її» (від Матфея 16: 24-25).
8. Християнське кровопивство й людожерство (причастя). Христос своїх учнів призивав: «Якщо не будете їсти Плоті Сина Людського й пити Крові Його, те не будете мати в собі життя.» (від Іоанна 6: 53-54, те ж від Марка 14: 22-24).
9. Пропаганда нищелюбия. «Зручніше верблюдові пройти крізь голкові вуха, ніж богатому ввійти в Царство Божие» (від Матфея 19:24).
«Не збирайте собі скарбів на землі» (від Матфея 6:19).
10. Расизм і шовінізм. Відношення Христа до неєвреїв як до тварин.
«І от, жінка Хананеянка, вийшовши з тих місць, кричала йому: помилуй мене, Господи, син Давидов, дочка моя жорстоко біснується. Але він не відповідав їй ні слова. І учні Його, приступившись, просили Його: відпусти її, тому що кричить за нами. Він же сказав у відповідь: Я посланий ТІЛЬКИ до загиблих овець будинку Ізраїлева. А вона, підійшовши, кланялася Йому й говорила: Господи! Допоможи мені. Він же сказав у відповідь: недобре взяти хліб у дітей і кинути ПСАМ» (від Матфея, 15: 22-28).