PravdaUA


Вівторок, 16 Кві 2024, 19.18.11
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту

Категорії розділу
Обережно християнство [51]
Богознавство [41]
Минувщина [17]
Різне [30]
Політика [17]
Відео [2450]
Глобалізація, сіонізм та жидівство [13]
Важливо [92]
Патріотизм [56]

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всего ответов: 283

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2010 » Квітень » 1 » ПАСКА. Кошерне єврейське свято.
ПАСКА. Кошерне єврейське свято.
12.14.17
НЕ пам'ятаєте в чому зміст містичного свята єврейського Великодня? Тоді,
у Єгипті євреї обдурили Смерть. Вони намазали ягнячою кров'ю дверей своїх будинків, і Смерть подумала, що в цих будинках вона вже була, і тому Смерть пройшла повз єврейські будинки.
Це відбувається завжди, коли в якій-небудь країні треба мочити гоев у більших кількостях., у цьому схований зміст єврейського свята Великодня, що святкує саме однобічне знищення гоев з першого такого успішного геноциду в древньому Єгипті.

«…а потім, один раз уночі, на всіх єврейських будинках з'явиться великодній знак кров'ю (щоб їх не торкати, тобто пасхать, обійти) і збожеволілі маси, підбурювані євреями, виріжуть всіх первонароджених дитин, як це вже було один раз у Єгипті». (Старий Завіт. Результат. 12: 7-13, 29-30)

Незабаром нібито, "православная" Великдень.
Паска не буває православної або католицької - ВЕЛИКДЕНЬ - це іудейське свято

Просто в такий спосіб жертв змушують святкувати своє заклання.
От зараз саме, у цей шабаш - суботу - 19-ого, почалася іудейська Великдень - і триває вона тиждень і скінчиться в наступний шабаш - в "правослабую" Великдень. І святкують євреї цим Великоднем свою єврейську вибраність, а що правослабые або польськ католицькі, вибачаюся, що вірують, знову извняюсь, у що, святкують - не відомо, тому що Великдень - це типове Задзеркальне свято - це єврейське свято й закінчення єврейського Великодня - це кульмінація й правослабой Великодня - завжди зв'язані, тому що Христос, як сам іудей, жив і загинув по іудейському календарі, і в четвер - "Тайная Вечеря"

- тобто иудейский Седар іудейськийытия цього великоднього тижня - це синхронізоване іудео-християнство. От дивитеся: єврейський великодній тиждень відповідає "У православных начинается Страстная седмица" - чисте ж/довство: - Чисто "синхронне "плавання" - у євреїв великодній тиждень і для рабів теж великодній тиждень. Просто тютелька в тютельку, тільки от назви й зміст інші для хазяїв і рабів. Так що православ'я/кривославие - це віра рабів у своїх хазяїв. І що правослабые святкують - для них самих невідомо, тому що єврейська Великдень - це (фото вище)
- Детишек своїх - агнців - ховайте, тому що вони на заклання.

У зв'язку з минулим Великоднем, кілька спостережень із американського Великодня.
Весь жагучий тиждень починаючи з пальмового (вербного) неділі відповідає єврейському великодньому тижню. Середовище на цьому тижні в них називається "шпигунським середовищем" - це коли Іуда домовилося продати Христа.
Чистий Четвер у них називається Монди Сьюсдей - це по еврейски великодня вечеря - Седер або по христиански - "Таємна Вечеря".
Жагуча п'ятниця. у них, цікава справа, називається "Гуд фрайдей" - "Гарна п'ятниця". Чого вуж гарного, якщо на неї Христа розіпнули? Говорять, що спочатку це називалося давно "Годс фрайдей" - тобто "П'ятниця бога", але яким те образом переробили на "Гуд фрайдей".
Велика Субота в них ніяк не називається. Велику Суботу це євреї справляють щотижня.
Ну а Воскресіння - властиво Великдень називається Стер - це ще назву йде до язичеського часу означаючу богиню весни в англійців.

Американці не красять - вони занадто ледачі для цього - вони купують фарбовані яйця -символ відродження й теж усяку випічку, оздоблену хрестами й шоколадними зайцями. У євреїв їхній Великдень - це іудейське слово, і по английски перводится як Пассовер, що означає "Обхід", "Минование" або обходити, минути, у змісті лихо мине. Євреї як завжди пересмикують, коли говорять, що Великоднем вони справляють результат євреїв з Єгипту. У перші вони не бігли, а їх вигнали за звичайне навлечение на державу всіх лих. В- других
Великдень євреї не святкують - вони заклинають - це не свято, а суспільний обряд, яким вони насилають всі можливі лиха на гоев, але які обійдуть, минуть, "пасхают" євреїв.
Тоді в Єгипті євреї наслали на Єгипет всі несчатья: голод, навали, епідемію. І от у Єгипті, коли повинен був умерти кожна первонароджена дитина, євреї заклали ягнят і позначили ягниной кров'ю дверей всіх єврейських будинків, щоб лихо їх обійшла стороною. І, нібито, так і відбулося. Діти єгиптян умерли, а в євреїв немає. І щоб так було завжди - щоб лихо приходило тільки до гоям, євреї щороку целую тиждень справляють Великдень (Обхід), і їдять жертовну ягнятину, а деякі ще що нибудь поинтереснее, а гоям пудрять мозки, що це вони результат з Єгипту згадують і при цьому ще, через прихильність розп'яття Христа до Великодня, що саме по собі для євреїв символічно, побічно й всіх гоев змушують справляти їхній Великдень.

Я абсолютно не проти віри в Христа, Уотсон, але може, усе таки перенести час справления Воскресіння Христова, скажемо, на місяць уперед, щоб не справляти заодно і єврейський Великдень? Тому як євреї принесли Христа в жертву на свій Великдень як жертовного ягняти, і, виходить, що маючи єврейський і християнський Великдень в один день гои справляють Воскресіння Христа, а євреї Заклання Христа - і разом роблять спільну справу. Знаєте, як дворучною пилкою дерево пиляють? - З обох сторін.

Цікаво бачити як вcю великодній тиждень євреї Бруклина висипають із усіма своїми дружинами й численними дітьми на набережну моря й розкривши Тору, читають її, жадаючи від свого Ієгови наслати на гоев усілякі лиха. - Цікаво в цьому плані виявляється розходження християнства від іудаїзму - у той час як християни завжди моляться ЗА когось, то євреї завжди моляться ПРОТИ когось.

У такий спосіб критичний момент сучасності для християнства, і особливо для православних, полягає в тім, що православним необхідно відірватися від ярма іудаїзму, від талмудистики, і в цьому змісті було б важливо відірвати святкування світлого Дня Воскресіння Христова від єврейського Великодня. У Росії є постійне весняне свято 1 травня, що має дурна назва День Солідарності Трудящих. Може бути зробити День Воскресіння Христова фіксованим днем і справляти його саме 1 травня? А те виходить нісенітниця якась - щороку Христос воскреє в іншу неділю?! И те що нікого це не дивує тільки говорить про те, що всім "до ліхтаря". Нехай Христос воскреє постійно 1 травня! Якщо ми такі правосланые, то зробимо 1 і 2 травня постійним днем свята Воскресіння Христова й нехай він буде державним святом і неробочим днем! А потім, взагалі вже не має ніякого змісту справляти на Русі всі ці численні церковні свята різних єврейських пророків: різних Іллею, Иоаннов, Иосифов і іншої єврейської шпани. Вони чиї пророки? - Єврейські. Можна як нибудь догадатися, що пророчествовать вони можуть тільки на користь євреїв, або ніяк не можна? http://www.zarubezhom.com/eckart.htm

Необхідно пам'ятати, що євреї оперують за допомогою вбивання клинів в усі розходження, які є в країні, навіть якщо вони не носять у собі, як вони говорять, ніякого антагонізму. Євреї повідомляють цей антагонізм усьому, на що вони покладуть своє лихе око. Євреї створюють ці антагонізми, доводять їх до масового характеру й переводять їх у відкриту громадянську війну й взаимоуничтожение. При цьому вони позначають приречених кабалістичним Червоним Хрестом, а самі святкують свято Великодня, свято Минования, тобто того, що смерть мине їх і захоплює тільки інші. От чому Великдень - це саме головне свято в євреїв, і в цьому його внутрішній зміст. Паска для євреїв – це кульмінація всієї їхньої тривалої роботи. Це як в інших свято врожаю. Тільки врожай у євреїв специфічний – це Смерть.

Історія українського народу - це насправді історія непомітного поневолення України хазарськими євреями, яких 1000 років тому розбив Святослав. http://meldunek.livejournal.com/ Помилка Святослава була та, що він хазар розбив, але не геноцидировал. Якщо ви почитали б єврейський Танах, тобто Старий Завіт, нормальною мовою, а не на церковнослов'янському - кодованому, то ви б переконалися, що євреї ніколи у своїй історії такої помилки не робили, євреї завжди вирізали переможений народ повністю - це їхнє головне правило, що вони справляють єврейським Великоднем. Вони знають маленький секрет - що земля планета - вся обітована. Одним росіянином утіха, але погана, що і Європу й Америку, євреї-хазари завоювали ще раніше. Але росіяни повинні довідатися всі! Тому що це єдиний шанс опам'ятатися! Тому я вам це й говорю, тому що я знаю абсолютно точно, а ви тільки чуствуете на своїй шкірі що щось не так... що начебто кінці ви віддаєте. Єврейський хірург кладе вас на стіл і переконує: "Усе буде добре...дихаєте в масочку...", коли знає точно, що він вас заріже. Росіяни повинні випити всю чашу до дна! Росіяни повинні виміряти всю глибину своєї опущеності! Тільки тоді є надія, що їх опромінить промінь світла в темному царстві, і вони опам'ятатися від єврейських чарів, зійдуть зі смертного одру, і разовут хазарські окови. А якщо росіяни, як зараз, утішаються, що от нас знищують... але в нас у минулому "велика історія" з Вернадськими - Дзержинськими, з ім'ям яких на вустах ми й умираємо, так гріш ціна таким росіянином. Це опущена шваль, а не народ. "Ми не раби - раби не ми" учили в школі? Тому ви і єврейські раби, що ви "раби божі", а бог те, між іншим, єврейський, хоч Ісус, хоч Ієгова - різниці ніякий - єврейська трійця - трійка - тріада - трикутник з духом єврейським, а свою Матір-Сиру Землю забули ви, слов'яни.

______________________________________________________________________________________________________

...Євреї при цих экстерминациях не знищувалися - це характерна властивість таких Бериевских і до нього - Ягодинских, чищень - їх "пасхальность", тобто відсутність серед жертв осіб єврейської національності.

************ Далі->>>>


Джерело:
Категорія: Обережно християнство
Додав: PravdaUA
Переглядів: 2643
Рейтинг: 0.0/0 |

Теги: обережно християнство, жиди, Паска
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі

Міні-чат
500

Copyright MyCorp © 2024